Vårt kvalitetsstempel

Hankø Edition er vårt kvalitetsstempel, som kan leveres på våre båter over 20 fot. Dette er og skal være den mest eksklusive BRIG utgaven, som selges i Norge. Hankø Edition er skapt og designet av Atle M Staff, med 25 års internasjonal erfaring fra Offshore Powerboat Racing, 5 x Verdensmester og mange internationale og nationale plasseringer i tillegg.

Rigget på Hankø

Det gjøres en stor og viktig delen av jobben med båtene, rigging, montert, testing og bunnstoff, her i Norge, på Hankø Marina, utenfor Fredrikstad i «Østfold».

Spesielt tilpasset for båter KUN levert av Hankø Marina og inneholder:

Eksklusivt utstyr fra våre verdensledende leverandører: Mercury, Simrad, Coastkey og JL Audio. High Performance Rigging, godkjent av Atle M. Staff.

Hankø Edition styling

Båtene kommer også med Hankø Edition styling som viser kvalitetsnivået, sammen med våre spesialdesignede jakke med tilhørende cap som en komplett “PAKKE”.

Dessuten får du:

  • Høyeste Prioritert ved driftsstans, hos oss, (f.eks. grunnstøting) spesielt i juli (NB: gjelder på hverdagen i normal arb tid, IKKE helger/helligdager, og ikke Drop-in), men etter avtale. 
  • Vinteropplag hos oss.
  • Explore eventer  
  • Pokerrun
  • GULL Hankø Edition VIP-kort på Hankøsund restaurant, som gir rett til en gratis drikke for inntil to personer.